Če potrebujete pomoč pri nakupovanju v naši prenovljeni spletni trgovini Mercator Online, smo tukaj za Vas na brezplačni telefonski številki 080 2081 ali na e-naslovu: spletna.trgovina@mercator.si

0

kako poteka nakup v mercator online?

Povsem preprosto. A pojdimo po korakih.

Če informacije, ki jo iščete, ne najdete med spodnjimi opcijami, smo vam na voljo na 080 2081 in na spletna.trgovina@mercator.si.


1. Prijava ali registracija


Za nakupovanje v spletni trgovini se najprej prijavite. Novi uporabniki, ki še nimate svojega profila, ga ustvarite. Registracija je hitra in enostavna.


2. Dodajte naslov za dostavo


Po uspešni prijavi ali registraciji dodajte vaše naslove in napotke za dostavo v Moj profil. Tako boste pri oddaji vašega naročila lahko vsakič hitro in enostavno izbrali željeni naslov dostave z enim klikom. Bodite pozorni, ko izbirate privzeti naslov, predvsem če naročate na različne naslove. Ponudba se namreč lahko razlikuje glede na izbrani prevzeti naslov zaradi različne zaloge izdelkov po hipermarketih Mercator.


3. Napolnite košarico


Sprehodite se po spletni trgovini, poiščite svoje najljubše izdelke in z njimi napolnite svojo košarico. Kako? Tako da pri vsakem željenem izdelku kliknete ikono košarice. Če želite, lahko izdelek iz košarice tudi enostavno odstranite.


4. Izberite način dostave


Ko zaključite z nakupovanjem najprej izberite način in termin prevzema nakupa. Izbirate lahko med dostavo in osebnim prevzemom:


A) DOSTAVA: Želite, da vam naročilo dostavimo na željen naslov? Urejeno. Le še izberite razpoložljiv termin dostave. Več o možnostih, ceniku, terminih in pogojih dostave tukaj.


B) OSEBNI PREVZEM: Bi svoj nakup raje brezplačno prevzeli na enem od naših 16 prevzemnih mest? Ni problema. Izberite lokacijo prevzema, se oglasite v trgovini in opravite prevzem. Več o možnostih, lokacijah, terminih in prevzemnih pogojih tukaj.


5. Preglejte košarico


Po izbranem načinu dostave je zadnji čas, da odstranite ali dodate še kakšen izdelek. Prav tako je zdaj trenutek,da pri izdelkih izberete “Dovolim zamenjavo”. Ko ste z vsebino košarice zadovoljni, nadaljujete z izbiro plačila.


Opomba:

Celoten proces pa smo za vas pripravili tudi v obliki videa, ki si ga lahko ogledate tukaj:Priporočamo

 Za vse z novoletnimi zaobljubami priporočamo izdelke Active Zone. Višji vnos beljakovin prispeva k boljšemu uravnavanju apetita in daljši sitosti po obroku.


SearchWishlistUser AccountUser Account ThinCartArrow Left FullArrow Right FullArrow LeftArrow RightArrow RightArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetCredit CardCashVISAVISA AltVISA Altmatercardmatercard altpaypalDHLHermesCheckCash registerCheck-additionalCheck-circleCheck Circle ThinWarning CircleStarHalf StarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upChevron DownKlarnaGridListFiltersNO IMAGEAVAILABLEFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendarCalendar CheckMinusVisibleVisibleCook ComplexityCook Complexity EmptyMercator Logo MobileBook OpenBriefcaseMap MarkerMap Marker AltBox OpenTruckTrashLogo smallMailFacebookInstagramTiktokPinterestClockBookmarkBasketTwitterLinkedinYoutubeM SoseskaAmerican ExpressMastercardMastercard MaestroDiners Club InternationalPaypalVisaPika CardApp StoreGoogle playFile AltBox CheckShipPencilVectorLightbulblightningfirewheatdnapencilRefreshPika točkeOrderPayment typeFilterDirection rightDirection leftShareLogoutCancelFile uploadFile uploadCheckmarkInfoExclamation