Če potrebujete pomoč pri nakupovanju v naši prenovljeni spletni trgovini Mercator Online, smo tukaj za Vas na brezplačni telefonski številki 080 2081 ali na e-naslovu: spletna.trgovina@mercator.si

0

dostava


1. Cenik dostaveCena storitve dostave je odvisna od višine nakupa. Pri naročilu nad 60 € je za fizične kupce dostava brezplačna, za pravne osebe je dostava brezplačna pri naročilu nad 150 €.

Opomba 1: V primeru posebnih promocij se cena dostave lahko spremeni in sicer cena dostave v tem primeru navedena v promociji in je GRATIS dostava lahko že ob nižji vrednosti naročila. Primer takšne promocije - Brezplačna dostava za fizične kupce ob naročilu nad 20 €.

Opomba 2: V primeru uporabe posebnih promocijskih kod ali spletnega bonusa je končni znesek za plačilo lahko nižji. Znesek, ki se upošteva pri izračunu cene dostave je znesek po upoštevanju vseh popustov, promocijskih kod in spletnega bonusa.


Cenik dostave za fizične kupce:

Vrednost naročilaCena dostave
nad 60 €gratis
nad 40 € do 60 €1 €
nad 30 € do 40 €2 €
nad 20 € do 30 €3 €
nad 0 € do 20 €

5 €


Cenik dostave za pravne osebe:

Vrednost naročilaCena dostave
nad 150 €gratis
od 0 € do 150 €5 €


Cena dostave zajema pakiranje in prevoz. Cenik je veljaven od 22. 4. 2020.


2. Časi in dnevi dostave


Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, se pravo delo komaj prične. Vsako oddano naročilo gre skozi natančen proces obravnave. Naročene izdelke naši sodelavci za vas skrbno izberejo in ročno zložijo v za to namenjeno okolju prijazno embalažo, ki vam jo naši dostavniki dostavijo na vaš naslov do vaših vrat. Z nasmeškom in s prijazno besedo.

Opomba 1: Dostavni časi se med lokacijami lahko razlikujejo.

Opomba 2: V najožja središča mest dostavljamo le med 8. in 10. uro zjutraj, ko je dovoz prost.Ponedeljek10:00 do 20:00h
Torek10:00 do 20:00h
Sreda10:00 do 20:00h
Četrtek10:00 do 20:00h
Petek10:00 do 20:00h
Sobota10:00 do 20:00h
NedeljaNe dostavljamo
PraznikiNe dostavljamo


3. Preverite, če dostavljamo v vaš kraj


Če dostavljamo na vaš naslov, lahko preverite v svojem profilu. Zelo zelo verjetno je odgovor da, saj naša dostava doseže kar 99% naslovov v Sloveniji.


Priporočamo

 Za vse z novoletnimi zaobljubami priporočamo izdelke Active Zone. Višji vnos beljakovin prispeva k boljšemu uravnavanju apetita in daljši sitosti po obroku.


SearchWishlistUser AccountUser Account ThinCartArrow Left FullArrow Right FullArrow LeftArrow RightArrow RightArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetCredit CardCashVISAVISA AltVISA Altmatercardmatercard altpaypalDHLHermesCheckCash registerCheck-additionalCheck-circleCheck Circle ThinWarning CircleStarHalf StarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upChevron DownKlarnaGridListFiltersNO IMAGEAVAILABLEFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendarCalendar CheckMinusVisibleVisibleCook ComplexityCook Complexity EmptyMercator Logo MobileBook OpenBriefcaseMap MarkerMap Marker AltBox OpenTruckTrashLogo smallMailFacebookInstagramTiktokPinterestClockBookmarkBasketTwitterLinkedinYoutubeM SoseskaAmerican ExpressMastercardMastercard MaestroDiners Club InternationalPaypalVisaPika CardApp StoreGoogle playFile AltBox CheckShipPencilVectorLightbulblightningfirewheatdnapencilRefreshPika točkeOrderPayment typeFilterDirection rightDirection leftShareLogoutCancelFile uploadFile uploadCheckmarkInfoExclamation